Az 5 legjobb festékszín

A festék az egyik olyan belsőépítészeti kategória, ahol a lehetőségek valóban végtelenek. A színlegyező böngészése szédítő lehet, és egy színminta csak annyit árul el, hogy talán jól is fog mutatni a térben ahová festené.

Miközben tervezési esztétikánk folyamatosan fejlődik és a trendek is változnak, leszűkítettük a listát a kedvenc festék márkánk, a Benjamin Moore öt általunk legkedveltebb színére. Tekintse meg, hogyan néznek ki már munkánkban alkalmazva. Ha megtetszik valamelyik szín akkor azt javasoljuk, minden esetben vegyen színmintát és próbáljaki otthonában, nézze meg több falon, különböző napszakokban is.


No 1 - Wrought Iron

A sötét színek a reneszánszukat élik: a Wrought Iron az egyik kedvenc színünk, mert kellően sötét, de nem fekete. Meleg szürke árnyalat, amelyet előszeretettel használunk asztalos munkák során és kiemelt falakon.


No 2 - Chantilly Lace

A klasszikus fehér mindig jó ötlet: a Chantilly Lace az egyik legkedveltebb festékszínünk. Tiszta, éles, valódi fehér, kék vagy sárga felhang nélkül. Szeretjük ezt a színt a falakhoz, a mennyezethez és a stukkokhoz is, bármilyen térben.


No 3 – Swiss Coffee

A törtfehér falak egyre népszerűbbek: a Swiss Coffee nagyon meleg törtfehér, tökéletes hagyományos vagy átmeneti modernebb terekbe. A Swiss Coffee-t a Chantilly Lace valódi fehérjével is szeretjük párosítani az asztalosmunkák kiemelő színeként. A keverék mélységet és melegséget ad a térnek, miközben semleges és modern marad.


No 4 – Shoreline

Nagyon sokat kerestünk egy olyan világos szürke színt, amely kellően meleg. A Shoreline egy tökéletes választás, amelyet nem fog hidegnek érezni. Azt is szeretjük, ha nemcsak a falakon, de a mennyezeten is ezt a színt folytatjuk. Ezzel egy sokkal modernebb hatást érhetünk el.


No 5 - Hale Navy 

Egy jól megválasztott sötétkék mindig jó döntés: a Hale Navy egy olyan kék árnyalat, amely kicsit szürkés és nagyon finom. Általában beépített bútorokhoz szeretjük használni, de jól mutat egy-egy fókuszfalon is, de használtuk már dolgozó szobák teljes fal és mennyezet festéséhez is.


TERVEZŐI TIPP : Jelenleg legtöbbször matt felületet használunk a falakon és a mennyezeten is. Mennyezetre mindig matt felületet ajánlunk, mert a fénye sokkal jobban kihozza a felületi egyenetlenségeket és sötétebb színekhez is inkább ez ajánlatott. Viszont az elmúlt időszakban a selyemfényű felületeket nagyon sokat használjuk a falakon. Finom selymességet ad és jobban is tisztítható.

Next
Next

5 kedvenc egyedi beépített elem megoldásunk