Design Tipp: Nyitott polcok dekorálása

Spoiler : Nem minden a könyvekről szól.

A könyvespolcok a legjobb lehetőség tartalmas gyűjtemények , személyes tárgyak megjelenítésére, vizuális érdeklődés növelésére és a tárhely maximalizálására – mindez egyben. Akár a semmiből kezdi meg a könyvespolc stílusát, akár felfrissíti a meglévőket, ezek a tippek egy tapasztalt stylist önbizalmát adják.. A PLSHOPPE-ben pedig mindent megtalál, amire szüksége van, hogy kitöltse az üres helyeket.


No.1 : Készítsen leltárt

Szeretünk mindent letakarítani a polcokról, hogy tiszta lapot adjunk magunknak. Ha minden dekorációja a padlón van, jól áttekintheti a lehetőségeket, és méret szerint rendezheti őket. Inspirációra van szüksége ahhoz, hogy mit jelenítsen meg? Próbáld ki ezek keverékét:

Könyvek 

Vázák

Bekeretezett fotók

Szobrok

Kosarak és dobozok

Gyertyák

Cserepes növények

Edények és tálak

Kiemelt objektumok



No.2 : Tartsd letisztultan kezd a nagyobb elemekkel

A nyitott polcok kialakítása zsúfoltnak tűnhet. Ügyeljen arra, hogy összpontosítson néhány kulcsfontosságú kiválasztott darabra, és ne feledje, hogy a kevesebb több!

A legnagyobb darabok első elhelyezése megalapozza a megjelenést, és fókuszpontokat hoz létre. Javasoljuk, hogy helyezze el őket a polcok vizuális súlyának egyensúlyba hozása érdekében.


No.3 : Színesítsd zölddel

Akár igazi vagy műnövény a zöld színfoltok mindig megtörik a neutrális szín palettát és érdekes színt és textúrát adnak a felületeknek. Válogass PLSHOPPE műnövényinkből. Mi különösen szeretjük a lecsüngő kúszókat és a kisebb kaktusz féléket.


No.4 : Neutrális Színek

Akár igazi vagy műnövény a zöld színfoltok mindig megtörik a neutrális színpaletátt és érdekes színt és textúrát adnak a felülteknek. Válogass PLSHOPPE műnövényinkből. Mi különösen szeretjük a lecsüngő kúszókat és a kisebb kaktusz féléket.


No.5 : Lépjen hátra és mérej fel az egyensúlyt

Amint új otthonra lel minden esélye ellenére, ne felejtse el látni a nagyobb képet. A csoportosítási struktúrák, az objektumok magasságának és még a textúráknak a változtatása általános egyensúlyérzetet és érdeklődést kölcsönöz a szemnek.

Reméljük, hogy elnyerte tetszését a nyitott polcok dekorálásával kapcsolatos tippjeink! Még több ehhez hasonló belsőépítészeti ihletésű bejegyzést és rengeteg inspiráló szép dolgot a fő blogoldalunkon találsz!

Previous
Previous

5 kedvenc egyedi beépített elem megoldásunk